Χημικά Εργαστήρια | Σκαράκης Μιχάλης

Μούστος-Κρασί

 

Διανύοντας, το τέλος της τρίτης δεκαετίας με καταξίωση στον επαγγελματικό χώρο, έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε την εμπειρία, την παράδοση και τις σύγχρονες μεθόδους οινοποίησης στο κρασί.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται τόσο σε επίπεδο χημικών αναλύσεων σε μούστο-κρασί, όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικού χαρακτήρα σε θέματα οινοποίησης, αγοράς μούστου, επιλογής ποικιλίας και αρμονικού συνδυασμού ποικιλιών.

Περισσότερα...

Τρόφιμα

 

Με την πολυετή πείρα μας στον τομέα των τροφίμων, έχουμε τη δυνατότητα εξέτασης, με ακρίβεια και υπευθυνότητα, των παρακάτω βασικών παραμέτρων :

Περισσότερα...

Δημητριακά-Ελαιούχοι σπόροι-Ζωοτροφές

Το εργαστήριο διαθέτει πολυετή εμπειρία σε αναλύσεις δημητριακών, ελαιούχων σπόρων και ζωοτροφών.

Επίσης μπορεί να ανταποκριθεί  σε ένα πλήθος παραμέτρων σε αυτά τα προιόντα. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Περισσότερα...

Νερό

 Στον τομέα του νερού, το εργαστήριό μας έχει την δυνατότητα ενός μεγάλου εύρους αναλύσεων.

 

 Πόσιμο νερό

 Μια πρώτη εξέταση του νερού, από την οποία θα λάβουμε αρκετά συμπεράσματα, στο αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Περισσότερα...

Λάδια

Ελαιόλαδο

Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος αναλύσεων που αναλαμβάνει το εργαστήριό μας, με σκοπό να ελεγχθεί το ελαιόλαδο, όχι μόνο ως προς την ποιότητά του, αλλά και ως προς τη νοθεία του.

Μια πρώτη εξέταση του ελαιολάδου αφορά

Περισσότερα...

Δείτε επίσης

Από το σταφύλι στο κρασί

Από το σταφύλι στο κρασί

Καταχώρηση 2013/09/08 Ο τρύγος έχει ήδη αρχίσει και την βδομάδα που μας έρχεται μπαίνει για τα καλά στο «φόρτε» του. Στα πιο παλιά χρόνια ημερομηνία ορόσημο για τον τρύγο ήταν...

Φίλτρα επεξεργασίας και βελτίωσης νερού

Φίλτρα επεξεργασίας και βελτίωσης νερού

Καταχώρηση 2013/06/22 Υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά στον καταναλωτή, όσον αφορά την ύπαρξη και την αποτελεσματικότητα των φίλτρων νερού που κυκλοφορούν ευρέως στο εμπόριο. Ποια λοιπόν είναι η χρησιμότητά τους και ποιες...